napit

napit

tiistai 11. lokakuuta 2011

Robottipaitaa ja housua kummipoijjalle

Tilasin Royal-tuotteelta ihanaa, raidallista velouria tarkoituksena tehdä omalle isommalle pojalle housut. Kissanvillat! Eipä kelvannut tuo kangas tuolle kranttuilijalle, joten kysyin kummipoitsulta, kelpaisiko hänelle. No kelpasi ja sopivasti heillä oli pulaa velourhousuista, joten tein sitten tällaiset hänelle. Kaava Saimi ja koko 128cm.


Royal-tuotteelta on myös vihreä robottitrikoo, jonka ostin periaatteella "ostin, kun halvalla sain", eli tämä oli alessa. Tein kummipoijjaalle siis myös paidan ja omalle myös, kun sattumoisin tämä kangas kelpasikin. Aatun paidassa on huppu ja muuten kaavana OB:n "Mickey", mukava malli. Mutta V:n paita on tehty OB:n Otus-kaavalla ja en kyllä ole ollenkaan tyytyväinen. Hirveän leveän oloinen jotenkin. Lisäksi hoksasin vasta kankaat leikattuani, että olisi pitänyt tehdä joku raglan-paita, kun tein eri kankaasta hihat, näyttää noin jotenkin oudolta. Mutta menköön nyt, V saa sitten myöhemmin paremman mallisia paitoja. :)


Tuli muuten mieleeni, että oletteko kukaan tehneet mitään Muoti Muksu-lehden kaavoilla? Siis nehän on niin ysäriä, kuin olla ja voi, mutta ostinpa silti tänään kirpparilta Kansiollisen lehtiä 4€:lla. :) En ole pahemmin vielä ehtinyt selaamaan, mutta esim. paidat on just "ihanan" leveitä ja takit mahdottomia telttoja jne. Bongasin kuitenkin pari kivan-näköistä pipo- ja hanskakaavaa ainakin. Lehdet on kaikki vuodelta -97. Ehkä näemmekin jatkossa blogissani ysärimuotia... ;) Joo, ei!

1 kommentti:

  1. Mun mielestä tuo robottitrikoo on suloista! Onpas aatu heittautynyt rönkeliksi onneksi kummipoika kelpuutti :) Mulla on useampi 90-luvun muotimuksu. Oon tehnyt niiden kaavoilla joitain lakkeja ja sisävaatteitakin mutta silloin oon kaventanut kaavaa reilusti!

    VastaaPoista