napit

napit

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Housua jos jonkinlaista

Kävin viime viikolla Metsolassa aikomuksenani ostaa paria väriä resoria, mutta mukaan tarttui myös tätä juuri sinne saapunutta peikkovelouria.

Siitä tein sitten housut omalle sällille kokoa 98cm ja pienemmät, eli 92cm menee synttärilahjaksi viikonloppuna 1v. täyttävälle. Ovat kyllä liian isot vielä, mutta halusin tehdä OB:n Saimi-kaavalla ja siinä pienin koko on tuo 92cm. Vyötäröllä on tällä kertaa pelkät napakat resorit. Voi olla, että joudun noihin omiin laittamaan myöhemmin vielä kuminauhankin...


Ruiskukka-velourista jäi vielä pieni pala ja siitä tuli juuri ja juuri pienet pöksyt. En kyllä yhtään tiedä, mihin nämä päätyvät... :D


Lisäänpä tähän vielä loppuun parit "kalsarit-yöhousut-mitkä lie". Meillä 2-vuotias haluaisi nukkua aina pelkissä "PIKKUHOUTUITTA", mutta koska potkii aina peiton pois niin mielelläni pitäisin hänellä pitkiä yöhousuja. Niitä ei liikaa ollut, joten huutiksesta huudetuista trikoista ompelin parit ensihätään. Näissä oli se joku vanhemman OB:n yöpyjama-housujen kaava, en muista nimeä. Ja raitojen kohdistuksista ei kannata näissä puhuakaan, on nimittäin ihan päin mäntyjä, en kiinnittänyt semmoiseen seikkaan ollenkaan huomiota näitä tehdessäni, ei kai se yöpöksyissä haitanne... ;)

6 kommenttia:

 1. Kivoja ompeluksia, ja kumman tutuilta näyttää nuo yöhousujen kankaat! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kääk, miten ihanaa tuo peikkovelour on!!!

  VastaaPoista
 3. Ihania housuja olet tehnyt. Mulla on kans tuota peikkoa tuolla odottamassa ja tuollaisia yöhousujakin pitäisi tehdä.

  VastaaPoista
 4. Ihana peikkovelour! Ja kivoja housuja!

  VastaaPoista
 5. Metsola on petollinen paikka, välttelen sitä viimeiseen asti :D Peikkovelour on ihanaa, meillä on siitä oranssista versiosta pari vaatetta ja on mielestäni ollut tosi hyvänlaatuista! Oliko metsolaan tullut paljonkin uusia kankaita?

  VastaaPoista
 6. Pintse; Ei kai ne voi tutulta näyttää! ;) Kiitos vain vielä kankaista! :)

  PikkuHoo; oli sinne tullut aika paljon uusia, sinne vaan katsastamaan! Minulla on oikeasti nyt loppuvuoden kankaiden osto- ja tilauskielto päällä. Ihan omasta toimestani, ei ukon. ;)

  VastaaPoista