napit

napit

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Avaruusapinoita

Meillä asuu pari pientä apinaa ja viime aikoina on näkynyt myös avaruusapinoita... Ihastuin tuohon kankaaseen jo kauan sitten, mutta enpä ole sitä mistään saanut hamstrattua, ennenkuin nyt, kun sitä tuli Royal-tuotteelle myyntiin. Tämähän olisi tosi ihanaa velourinakin ja muissakin väreissä.

Joonakselle valmistui apina-setti, kun kaapista sattui lisäksi löytymään sopivaa velouria tarkoitukseen. Velourin alkuperää en muista yhtään. Housuihin applikoin apinan ja tuli mielestäni oikein hauska setti.


Paidan kaava se on se mun vakio, "More gray", mitäpä sitä hyvää vaihtamaan ;) . Ja housut yllätyksellisesti "Saimit". Applikointi on tehty trikoosta ja velourista.

Samanlaisen setin pisti tilaukseen yksi tuttava ja pitäisi saada tyttöväreissä myös, mutta saakohan tuota apinaa vaaleanpunapohjaisena mistään, tai ylipäätään minkään muun värisenä...?

Otin muutamia sovituskuviakin, kun sälli sattui sille päälle, että halusi poseerata mallina. :DEilen surautin parit pipot ensi hätään. Itselleni apilaa ja pojalle apinaa. Tein itsellenikin tuollaisen "tavallisen", kun olen kyllästynyt jotenkin niihin ruttupipoihin. Tilasin pari vuotta sitten Me&I kutsuilta itselleni ruttupipon ja olen sen pitänyt melkein puhki. ;)

9 kommenttia:

 1. Hauska setti ja hieno applikaatio apina :)
  Tota avaruusapinaa saa vihreellä pohjalla pinkeillä apinoilla ainakin fabriinalta.

  VastaaPoista
 2. Tosin ihanan pirteä ja keväisen värinen setti!

  VastaaPoista
 3. Ihana setti! Lime ja turkoosi sopii niin hyvin yhteen :-)

  VastaaPoista
 4. Voi ei!!! Just sain eilen valmiiksi pojalle paidan, johon on applikoitu avaruusapina, ja mietin mielissäni, että tätä nyt ei ole vissiin kukaan kanssabloggaaja vielä hoksannut applikoida. Ja heti seuraavana päivänä täältä löytyy tämmöinen :) Se näistä mun kuningasideoista :D

  VastaaPoista
 5. Tää on siis niin ihana! Pitää ryhtyä itsekin tuumasta toimeen... :) On vaan turhan monta ideaa odottelemassa ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirtsakoita apinoita!:) Mää voisin haluta tuosta kankaasta itselleni pyjamapökät.

  VastaaPoista
 7. Raikas setti ja tosi kivat pipot! Mulla myös pipomalleja kokeilussa - itselle en ole vielä tehnyt. Ehkä tällainen malli voiskin olla itelle hyvä!

  VastaaPoista