napit

napit

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Super Mario t-paita

Sienipipojen jälkeen Aatu 7v. halusi lisää Super Mario-aiheista vaatetta, joten päätin kokeilla viimeinkin applikoida Marion. Arvelin sen itselleni haastavaksi hommaksi ja sitähän se olikin, hermo oli mennä moneen otteeseen. Ehdottomasti vaikein applikointikuvani tähän mennessä. Muuten olen tyytyväinen, mutta naamavärkki ei ihan miellytä. Silmät näytti ensin siltä, kuin Mario olisi käynyt naukkaamassa Luigin vappusimoja, joten niitä piti vähän korjailla.

Mario pääsi koristamaan keltaista collegemaista trikoota, jonka ostin Eurokankaasta. En oikeasti tiedä, mitä tämä kangas tarkalleen ottaen on, miellyttävän tuntuista ainakin, eikä mitään ihan lirua muttei mitään paksua collegeakaan. Aatu valitsi itse, koska halusi yksiväristä ja nimenomaan keltaista. Ja sehän äidille passaa! :)

Kaava on uusimmasta OB:sta "Hedphones"-kaavalla tehty, paitsi laitoin "tavallisen" kaula-aukon. Koko on 140cm (hui, miten iso)!!

Tässä tätä luomisprosessia, kauhia kaaos vallitsee aina, kun alkaa suunnitella jotain applikaatioita ja yleensä levittäydyn ympäri huushollia tekeleitteni kanssa... Ukko tykkää! ;)


Joonas näki valmiin paidan ja ilmoitti haluavansa myös samanlaisen. Ehdotin, että jos mietittäisiin jotain muuta...


Parit taikatussipisteet ja viirut näkyy vielä paidassa, ihmeen kauan tuo taikatussi "säilyy" ennenkuin häviää kankaasta.

8 kommenttia:

 1. Mitä enemmän tuota paitaa katselen, niin sitä vakuuttunemmaksi tulen, ettei sitä voi antaa pitää julkisilla paikoilla! :D Applikoinnissa on vielä treenattavaa! ;)

  Mutta kiitos Hanna-naa kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava, meidän pojat ovat vinkunut Mariopaitoja kauan, hyvä kun tyytyivät helppoihin sieniin;) MInun taidot ei tämmöiseen riittä!!!

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tutun näköistä tuo ensimmäisen kuvan sekasotku :D Mutta kuule hyvähän tuo, applikointi on sellainen jota oppii tekemällä. Seuraavassa hoksaat tehdä asioita taas eri tavalla! Ja eikös oo pääasia, että saaja tykkään ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno! Kyllä tuon esikuvakseen tunnistaa eli käyttöön vain!

  VastaaPoista
 5. Hieno Mario. Varmasti on ollut tuon kanssa hommaa. Minullakin on aina kauhea sekamelska kun ryhdyn applikointihommiin =)

  VastaaPoista
 6. Meillä 8v poika näki tämän ja sano että hälle kans, eli hyvä tuli ku kelpais muillekin. Saapas nähä osaanko ja koska kerkeisin...ja viitsinkö edes. =)

  VastaaPoista