napit

napit

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Jumpsuit vai mikä lieneekään...

Ostin jo jokunen aika sitten turkoosinsinistä collegea tarkoituksenani tehdä pienemmälle sellainen jumpsuit-haalari. Ajattelin, että teen tuollaisesta "halvemmasta ja ei niin hyvästä" kankaasta, jos menee pieleen, eli en raaskinut käyttää mitään kallista velouria tms. Ihan hyvä päätöshän tuo olikin. Tein haalarin Ottobren 6/10 "Jump´in" kaavalla jättäen kaulukset pois ja lisäämällä hupun. Koko on 98cm.

Ensinnäkin tästä tuli aikas kapoinen ja pienehkön näköinen, joten saa nähdä mahtuuko tämä meidän sällin päälle kauaakaan. Sovittamaan en ole vielä nimittäin ehtinyt, kun olemme mummoloimassa ja lapset lähti mummun kanssa ulkoilemaan, että mää sain ommella rauhassa :) Piti nimittäin kuskata ompelusvehkeet tänne yli 200km:n päähän mukaan, kun en malttanut jättää haalarin ompelua odottelemaan kotiin.

Tämä ei kyllä ihankaan oikeaoppinen "jumpsuit" siis taida olla, mutta jonkinlainen haalari kuitenkin. Polviin applikoin keltaisesta joustiksesta tähdet ja keltainen rengasvetskari on Metsolasta. Sininen tähtijersey, jolla tein hihat (college loppui kesken) sekä vuoritin huput ja tein taskut, on tilattu Royal-tuotteelta. On hieman rakkaan länsinaapurimme väreissä tämä haalari, mutta sehän ei haittaa mittään. :)


Kuva on taas kehno, pahoittelen. Äidin kameraa en osaa käyttää sitä vähääkään, mitä omaani. ;)

Sitten arvonnasta. On tullut viestiä, ettei siihen postaukseen voi kommentoida tai ohjelma jotenkin poistaa kommentit ja joillakin ei näy koko päivitys. Valitettavasti en tiedä syytä tuohon, pitää yrittää selvittää asiaa, mistä johtuu. Toivottavasti asia korjaantuu.

2 kommenttia: