napit

napit

tiistai 29. toukokuuta 2012

Kalaonnea?

Eurokankaasta lähti viime käynnillä mukaan pallotrikoota ja siitä sitten tein ensimmäiseksi Joonakselle t-paidan kala-applikoinnilla. Kuvassa kala naureskelee tyhjälle ongenkoukulle...

Ihanaa, vihreätä velouria hamstrasin kangashamstereista ja siitä tuli kivat pöksyt OB:n "High jump"-kaavalla muokattuna.
Osaisikohan joku sanoa, onko nyt vika ompelukoneessa vai ompelijassa, kun nyt on vähälle ajalle katkeillut neuloja ihan urakalla? Esim. tämän päivän saldo yhtä paidan helmakäännettä ommellessa oli kolme kaksoisneulaa ja sitten tein yhtä applikointia, niin vääntyi/katkesi kolme tavallista neulaa. Alkaa huveta kangasrahat noihin neuloihin tätä menoa... :(

Sitten vielä parit posetukset uusissa kamppeissa. Kaikista kivointa ompelussa on, kun poika itse sanoo, että haluaa heti uudet vaatteet päälle ja "haluan käyttää näitä heti" hänen sanojensa mukaan. :)
1 kommentti:

  1. Ihanan raikas setti! Voiskohan alalangan kireys olla liian tiukalla. Minulla joskus se väänsi neuloja ennen kuin keksin mistä kyse, muuta vinkkiä en kyllä keksi!

    VastaaPoista