napit

napit

tiistai 8. toukokuuta 2012

Mekkonen itselle

Kun näin tätä vihreäpohjaista apilaa Kestovaippakaupassa, niin ajattelin, että tästä pitää saada itselleni tunika tai mekko. Tilasin samaa kangasta myös oranssina sekä tummanruskeana mutta tämä vihreä pääsi tosiaan mekoksi itselleni. Tein myös vähän aikaa sitten tästä kevätpipon itselleni, kovassa käytössä jo sekin. :)

Uusimmassa Ottobressä oli singoalla-kaava "Jungle stripes" kokoon 170cm saakka ja sillä suurimmalla tein itselleni. Tämä oli ensimmäinen tällainen singoalla, jonka tein ja kyllähän tämä jotenkuten onnistui, tykkään kyllä.Sitten sovituskuva. Minulla ei ole partaa, vaikka kuvasta tarkkasilmäinen voi sellaisen havaita. Mietiskelin ääneen, että en halua naamakuvaani blogiin, niin Aatu keksi, että laita vapulta jäänyt naamari, oli muuten hyvä idea! :) Tämä vaate ei ihan pääse oikeuksiinsa nukkantuneiden kotilökäreiden kanssa, mutta en nyt jaksanut panostaa niin paljon, että olisin pukenut esim. legginsit, joten koettakaa kestää... ;)


7 kommenttia:

 1. Hieno! Teitkö ihan kaavan mukaan vai muokkasitko jotenkin?

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä hieno! Tuo kangas on vieny mun sydämen :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihana ja vihreä väri on kyllä makee!!!

  VastaaPoista
 4. Pintse: En muokannut tätä mitenkään.

  Näkyykö kaikille normaalisti tämä uusin blogiteksti ja kuvat? Minulla nimittäin ei ja en esim. pääse bloggeriin tällähetkellä ollenkaan Mozillan kautta ja tulee joku outo teksti... Missähän lienee vika....?

  VastaaPoista
 5. Ihan normaalisti näkyy ainakin minulle, Mozillalla katselen

  VastaaPoista
 6. Ihana!

  terveisin MinnaS.

  VastaaPoista