napit

napit

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kesävaatetusta

Viime päivät on ollut työn alla ommella keskimmäiselle kesävaatetta ja vähän muutakin. Valmistui kolme t-paitaa, shortsit, pitkähihainen ja parit housut. Ompelussa kestää, kun pikkuneiti pitää huolen, että pitkää rupeamaa ei saa koneiden ääressä istua, vaan ehtii ommella aina sauman sieltä, toisen täältä. :)

Ihan perusvaatetta (en uhallanikaan sano "peruspertsaa", inhoan tuota termiä :D )  tuli...Huomatkaa yhdessä paitakuvassa taustalla hiippaileva Superman, jolla kalsarit päällyshousujen päällä... ;)

Sitten vielä jo aiemmin valmistunut potkupuku vauvalle. Tässä vuoritin yläosan, ihan kiva tuli näinkin. Sirkusheppa-joustis kirpparilta.


Ylimmän kuvan paitakangas on tilattu Noshilta, Lada-joustis sekä koulubussi-Jersey ja yksiväriset housujoustikset ovat hamstrattu Metsolan ysmyiltä. Mustapohjainen On the road-joustis on jo viime kesänä ostettu Metsolasta, että eihän minulla turhan kauan makaa kaapissa nämä kankaat. Ompelin samaisesta kankaasta naapurin pojille paidat, joten piti nyt sitten omakin kangas ommella pojalle paidaksi, vielä kun kankaan korkeus siihen riitti. :)

Loppuun vielä parit "sovituskuvat"...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti