napit

napit

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Uusi haalari kylmään kesään!

Ihana Suomen kesä! Lunta satoi täällä Oulun seudulla tänä aamuna ja loppuviikosta jo juhannus! Ihan tarpeeseen siis taisi tulla joustofroteinen haalari OB:n 4/12 jumpsuitin kaavalla tehtynä.

Kangas tarttui mukaan Metsolasta, se huuteli heti päästä haalariksi pienelle. Ompelin ennen vauvan syntymää samalla kaavalla haalarin koossa 56cm. Reilua kokoa tuo kaava, koska mahtuu just ja just vieläkin, vaikka neiti on isokokoinen. Tämän uuden tein 68cm kaavalla ja laitoin piiiitkät käännettävät resorit, että menisi vielä pitempään.


Kaavaa muokkasin sen verran vain, että muutin hupun tavallisesta hiippamalliseksi. Voi, miten suloinen tuo hiippahuppu onkaan lapsella. <3

Vaunuilemaan lähdössä tässä uusissa vetimissä.


Metsolan ysmyiltä ostin pikkupalan seuraavaa kangasta ja ompelin bodyn. Kisuliini on kaava ja tykkään mallista, näitä pitää tehdä lisää. Pari bodya olen aiemmin tehnyt eri kaavalla ja tämä on paljon kivempi. Uusi rakkaus on Prymin nepparipihdit, jotka ostin eilen ja nyt voisi laittaa neppejä joka paikkaan, on niin helppoa!
Body on tehty 74cm kaavalla ja on vielä iso, mutta en viitsinyt pienempää tehdä, kun meillä pienempää vaatetta niin paljon.Itselle vielä toppiviritys Metsolan kakkoslaatuisesta Ladasta. Piirsin kaavan vanhasta topista ja tästä tuli vähän pieni... No, ei ollut kangaskaan kallista, 3€/metri. :DOii, miten kaunis huussikuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti