napit

napit

lauantai 17. joulukuuta 2011

Aika perusjuttuja

Eilisen illan ja tämän päivän ompelusaldo olisi seuraavanlainen: Lada-hihainen trikoopaita, lime trikoopaita tämän aluspaidaksi sekä joustofroteinen oloasu (mikä ihmeen OLOasu??) tai yöpuku, kumpana tätä nyt sitten tullaankaan käyttämään.

Lada-hihainen paita tehty OB:n "More gray"-kaavalla taas ja tämän tein vain sen takia, että sain tuhottua loput Ladasta. En edes liiemmin tykkää tästä, joten enpä tiedä, tuleeko monta kertaa pidettyä... Olen näet jo ehtinyt kyllästyä tuohon itänaapurin ihme-trikooseen.


Toisena tein limenvihreän paidan slipoverin alla pidettäväksi. Sama kaava, kuin edellisessä. Helpommalla toki olisi päässyt (ja kentien myös hieman halvemmalla), kun olisi käynyt ostamassa sliparin alle vaikka H&M:lta yksivärisiä trikoopaitoja, mutta kun nykyään on pienoinen kynnys ostaa valmiita vaatteita ainakin tuolle pienemmälle... Ohut trikoo on paikallisesta kangaskaupasta. Liian ohutta kyllä minun makuuni, mutta tulipahan ostettua tuotakin.


Ja viimeisenä Metsolasta hamstratusta raidallisesta joustofroteesta oleskeluasu Jontulle. Kangas myytiin kakkoslaatuisena, mutta en tästä kyllä mitään vikaa löytänyt, en sitten tiedä, mistä syystä on kakkoslaatua. Tästä tykkään ja on mukavasti hieman jouluinenkin väriensä puolesta. Tämä on tehty OB:n "Night Owl"-kaavalla, paita 104cm ja housut 98cm. Housut näyttävät silti kuvassa jotenkin järkyttävän pitkiltä, on nähtävästi tuo kuvakulma sellainen...


Vielä pitäisi ommella pari paitaa, toinen niistä menee ainakin joulupakettiin. Näiden jälkeen sitten voisi peitellä koneet joulu-unille. Outoa, että viikon päästä on jo joulu, minulla kaikkosi hyvä joulumieli, kun tuli nuo lämpimät ja vetiset kelit uudelleen, mutta onneksi on luvattu sentään pakkasta ja lunta tulevaksi. Me kuitenkin lähdetään perjantaina mummolaan jouluksi ja siellä on aina jouluna lunta! <3

2 kommenttia:

  1. Kiva oloasu ja jostain syystä tykästyin valtavasti tuohon vihreään paitaan. Ehkä se on tuo resorin värin ja paidan värin yhdistelmä :)

    VastaaPoista