napit

napit

torstai 22. joulukuuta 2011

Twinkle twinkle little star...

Siinä vaiheessa iltaa (tai yötä), kun nuppineulat, puolat sun muut härpäkkeet ei pysy enää näpeissä, pitäisi luovuttaa suosiolla ja painua petiin mutta kun ei voi lopettaa kesken, niin ei voi. Tämä setti oli pakko saada tälle iltaa valmiiksi, nyt alkaa ompelusta se joululoma... :)

Pikku-Auringon loppuunmyynnistä tilasin ihanaa vakosamettia ja tein siitä housut. Ensimmäistä kertaa kokeilin tuollaisia taskuja, eli tikkasin nuo taskupussit yhteen tuosta etukappaleen päältä hunajakenno-ompeleella... (selitinköhän ihan oikein...). Taskuihin laitoin Royal-tuotteelta tilattua tähteä. Sopii mielestäni kivasti noihin housuihin. Lahkeensuihin laitoin kuminauhat, halusin lahkeista tuollaiset vähän pussittavat. Tykkään näistä hirveästi. :) Pohjakaava on OB:n "Saimi" mutta tein nämä siis sivusaumallisina ja lisäsin nuo taskut.

Ensin ei pitänyt edes ommella paitaa tähän hätään, mutta nuo taskut sitten vaati tietysti tekemään se paidankin, että saa kunnon "setin" poika jouluksi päälleen. Kaava OB:n "More Gray".


Eipä näy kunnolla tuo "hunajakenno-ommel", mietin että olisiko pitänyt laittaa se jollakin tehostevärillä (vihreällä??) mutta en uskaltanut ottaa riskiä. :D

3 kommenttia:

 1. Hieno setti! Oikein hyvää joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihanat housut! Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat, etenkin nuo housut! Minusta tuo hunajakenno-ommel on just noin hyvä. Kyllä kelpaa nyt herralla joulua viettää uudessa asussaan :)

  Ihanaa joulu koko teidän perheelle!

  terveisin MinnaS.

  VastaaPoista