napit

napit

lauantai 3. joulukuuta 2011

Jouluinen (ko) haalari?

Kylläpä on ollut harvinaisen hiljaista ompelurintamalla. Yksinkertaisesti aikaa ei ole ollut ommella, koska olen saanut kaksi pientä hoitolasta vuoden loppuun saakka ja näin ollen yötä myötenkään ei jaksa väkertää, kun kello soi kukonlaulun jälkeen. Mutta ihan mukavaa on ollut ja mikä parasta, meidän kuopuksella ikäistään leikkiseuraa, mistä onkin ollut tähän asti pulaa. Jouluvalmisteluja ja tontun puuhiakin on tullut tehtyä jonkin verran ja kovasti täällä jo joulua odotellaan... Ja sitä lunta!!!

Jo varmaan reilu viikko sitten leikkasin kankaat haalariin, josta ajattelin sellaista jouluhaalaria Joonakselle. Aluksi ajattelin, että applikoin siihen piparkakku-ukon, mutta sitten mietiskelin, että haalaria ei ehkä tule käytettyä, kuin jouluna jos siihen värkkää niin jouluisen kuvan, joten applikoin sitten vain tähden, koska tuo turkoosi (?) sävy passasi mielestäni kivasti punaiseen velouriin. Samaa sävyä kanttaukset ja lahkeensuiden resorit.

Kaava on ihanasta retro-kirjasta "Ompelen lapselleni, Näslund, Hansing". Punainen velour paikallisesta kangasputiikista. Haalari on tehty 4v. koolla meidän 2-vuotiaalle. Ihan sopiva tulikin.
Olkaimiin paukuttelin nepparit.


Muitapa ompeluksia ei olekaan valmistunut, pari joululahjaompelusta odottelee tekijäänsä, jospa ne hyvässä lykyssä saisi jouluksi myös valmiiksi... :)

3 kommenttia:

  1. Tosi pirteä ja niin siistit kanttaukset. Tykkän nykyään myös punaisen-turkoosin yhdistelmästä:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan värinen haalari! =) Turkoosi sopii joka paikkaan mun mielestä =)

    VastaaPoista