napit

napit

maanantai 19. joulukuuta 2011

Paitoja ja kuosirakastuminen

Olipa taas harvinaisen pökelön kuuloinen otsikko tällä postauksella, "kuosirakastuminen". Mutta tuo toki pitää paikkansa, että olen nyt ihan lovena tuohon JNY:n (Royal-tuotteelta tilattu) Metsä-kuosiin. Nam! Ja mikä ihan parasta, kun olin purkanut viime viikolla tulleen Royalin paketin, niin meidän eskari totesi heti haluavansa tästä itselleen "paidan tai jotain" ja minä ihan mielissäni lupasin tehdä heti. Ihanaa, että tuolle kelpaa välillä vielä tällaisetkin kuosit. Onneksi tilasin tätä enemmän, kuin puoli metriä, vaikka ajattelinkin tehdä tästä alunperin jotain pienemmälle.

Eli paita on tässä ja se on tehty OB:n "Mickey"-kaavalla (yllätin itseni ja tein välillä muulla, kuin "More gray" kaavalla ;) ). Koko on 134cm. Kauluksen kanttasin mutta hihansuihin piti laittaa ihan resorit, kun olisi käyneet hihat muuten hieman lyhyiksi meidän pitkäkätiselle miehenalulle.Tähti-paidan taas tein joululahjukseksi 6-vuotiaalle kummipojalle. Tässä palasin ruotuun ja tein tämän OB:n "More Graylla" ja tämä on kokoa 128cm. Turkoosit kanttaukset piristävät mielestäni kivasti tätä. Kuvassa näyttää väri hieman omituiselta, mutta ihan tummanruskeahan tuo pohja paidassa on. Kangas on JNY:n syksyisen kimppatilauksen satoa.Paidan helmoihin ompelin "Aatsipoppaa"-merkit ja kerrankin sain ne asettumaan melkein suoraan... ;)

Saa nähdä, ehdinkö enää ennen joulua tehdä yhtään postausta, mutta jos en, niin tämän kuvan myötä toivotan rauhallista ja ihanaa joulua kaikille blogini lukijoille sekä vierailijoille! :)

3 kommenttia: