napit

napit

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Sydämellisiä autoja

On pakko painaa pitkää päivää... Siis jos mielii tässä talossa ommella, eli yötöiksi meni taas ja aamulla kaduttaa, kun kello soi 7.40. Ihan yö tuollainen kellonaika vielä minulle... ;)

Itse asiaan! Pitkään kuolasin tätä sydänauto-velouria (Ikasyrilta) ja on se jo jokusen viikon tuolla laatikossa majaillut, ennenkuin keksin että teen siitä nyt ainakin slipoverin Joonakselle. Itseasiassa piipahdin tänään kirjastossa ja sieltä sattui näppeihin Ottobre 6/07 ja siinä oli slipoverin kaava "Ashley", joten siitä se ajatus sitten lähti... Koko 104cm. Kavensin alkuperäisestä kaavasta tätä hieman, kun oli niin leveän näköinen, mutta vieläkin ehkä liian leveä minun makuuni.Ompelin myös ihan tavalliset, mustat velourpöksyt Joonakselle (OB:n Saimilla), kun ei kaapissa ollut yksiäkään mustia housuja. Oli pakko laittaa resorit lahkeensuihin, kun kangas kävi vähäksi, vyötärölläkin pelkkä resori, kun meidän poitsu on sellaista pullea-mahaista sorttia, joten pysyy housut ylhäällä ilman kuminauhaakin, kun laittaa tarpeeksi napakan resorin. :)


Tätä en nyt setiksi kaavaillut, kun ei oikein nuo värit natsaa, mutta kuvasin nämä nyt tässä vielä yhdessä. :) Tuon slipoverin alle pitäisi vielä ommella yksivärinen pitkähihainen t-paita, ehkä lime... tai turkoosi.. tai ruskea... Tai kaikki edellämainitut. On vaan yksiväristen trikoiden varasto aika tyhjillään, kun kankaidenostolakkoni on toistaiseksi pitänyt. Mutta ehkä pitää joustaa, jos on TODELLA tarve ostaa jotakin tiettyä... ;)

1 kommentti: