napit

napit

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Maailman ehkä rumin tilkkupeitto

Nyt se on tässä! Ehkäpä maailman rumin tilkkupeitto. :D

Viime aikoina on näkynyt blogeissa toinen toistaan ihanampia tilkkutäkkejä- ja peittoja ja niinpä minäkin sain päähäni sellaista alkaa kyhäämään. Mukavasti ainakin sai pienennettyä noita tilkkupussukoita. Pikku-ukon kanssa valittiin tilkkuset (tosin pikku-ukko lähinnä levitteli niitä ympäri huushollia) ja sitten vaan surauttelin ne saumurilla. En edes tiedä, miten tilkkupeitto oikeaoppisesti tehdään ja ihan taatusti joku käsityöopettaja saisi jonkinmoisen slaagin jos tätä tulisi tarkastelemaan. Mutta eipä tule. Olkoon nyt sitten jonkinmoisena köllöttelypeittona. Tilkut on noin 15cm x 15cm. Taustana on vaaleanruskea (rumahko sekin) fleece. Tämä vähän kiertää ja vetää joka puolelta ja nuo reunukset on ihan kamalat ja tehty muuten vanhasta lakanasta. En ehkä ala tekemään heti toista... ;)Ja eikun köllöttelemään! ;)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Kyllä tilkkupeitto saa pikkaisen kiertää, erityisesti jos on joustavat kankaat. Kuvassa lyllä näyttä siistille, upea värikäs!

  VastaaPoista
 2. jaa, niin että mitäs rumaa tässä on, kysynpähän vaan? Miusta tää näyttää hienolta :) Ihanan värikäs, varmasti ajaa asiansa :)

  VastaaPoista
 3. ihana - mie ainakin tykkään tästä "maailman ehkä rumimmasta tilkkupeitosta" - kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos! Omaan silmään tuo on kyllä kaikkea muuta kuin kaunis, mutta onpahan ainakin värikäs, lapset tykkää! :D

  VastaaPoista
 5. Mutta mietippä miten hieno peitto tuo on majan rakenteluun? Meillä on tällä hetkellä majanrankentelu vimma ja tuo ois loistava siihen tarkoitukseen! Ja tuosta näät sitten 20 vuoden päästä kivasti millaisista kankaista silloin ompelit ;)

  VastaaPoista
 6. No mäkään en kyllä näe tässä mitään rumaa, päinvastoin. Mielettömän ihana peitto ja varmasti mukavaa katseltavaa =) Ja niinkun PikkuHoo mainitsi niin mielettömän kiva on joskus tulevaisuudessa katsoa tästä minkälaisista kankaista olet ommellu... =)

  VastaaPoista
 7. Tämä on kyllä ihana, ei ruma ollenkaan. Niin kivan näkönen, että tuli peittoo ikävä, pitää mennä nukkumaan! :D

  VastaaPoista